programa titsu50

Programa detallat de la Festa

L’exposició

Del divendres 20 al 28 de maig es podrà veure a la sala petita de l’Ateneu de Sant Celoni una exposició multimèdia amb els següents elements:

  • La reproducció d’un audiovisual immersiu amb les fotografies, recollides al llarg dels anys de colònies, on les imatges es projectaran sobre 3 pantalles de forma simultània creant un espai on l’espectador quedarà immers dins de la imatge i el so.
  • Selecció d’una sèrie de pel·lícules i vídeos que durant les diverses tandes els pares i monitors van gravar i que ara són testimoni de la tasca realitzada des de l’any 61 al 84.
  • Hi haurà tres ordinadors que contenent el més d’un miler de fotografies que entre tots (monitors, pares, nens i nenes que van assistir a les colònies) hem recollit. L’equip de treball ha pogut identificar moltes de les persones que apareixen a les fotos i un programa d’intel·ligència artificial permetrà fer una cerca pel nom i mostrarà totes les fotos on s’ha identificat la persona.

 

La Festa de les Colònies

El dissabte 21 de maig farem la Festa de les Colònies darrera l’Església i recordarem el Mercat de l’Encerada tal com era en els seu orígens. Això vol dir que ens espera un dia de festa gran ple d’activitats i us volem animar a participar-hi.

  • Al matí tenim previstes unes Olimpíades de jocs amb curses i proves de diferents modalitats, tot envoltat de les típiques parades del mercat on podran posar a prova les seves habilitats.
  • A la tarda tenim programat un dels plats forts de la festa, un espectacle a càrrec de Comediants. Ens caldrà que vinguin molts nens i nenes a col·laborar en la confecció de l’escenografia i els personatges que serviran per ambientar una cercavila i la representació d’un conte.
  • Per acabar el dia tindrem a l’Ateneu el Titsu Folk, un festival amb en Jaume Arnella que ens interpretarà les cançons de colònies de tota la vida en un emotiu viatge en el temps.