alcalde titsu50

Missatge de l’alcalde Raül Garcia

Acabada la Festa de les Colònies l’alcalde ens ha enviat aquest missatge:

“Ha estat un plaer poder ajudar a la celebració del Titsu50. Primer per tot el que les colònies, el mercat de l’encerada, el CEASC… han significat per la nostra vila i el ressò de tot allò que es va viure que encara es fa present a dia d’avui. Un fil vermell que moltes entitats han continuat i que conec bé la transcendència que tenen per les persones i els col•lectius experiències com aquestes (l’Erol és mitja vida meva!). I en segon lloc poder col•laborar amb un equip humà tan ben organitzat, compromès, metòdic, seriós, responsable i trempat. Fer poble amb gent així és fantàstic!”

El 26 de gener vam anar a presentar el nostre projecte a l’alcalde Raül Garcia i això és el que va comentar en el seu canal de Telegram:

“Avui m’he trobat amb alguns dels representants de l’associació Titsu50, un grup que s’ha constituït per organitzar la celebració dels 50 anys del naixement formal del Centre d’Esplai de l’Arxiprestat de Sant Celoni (CEASC), del primer Mercat de l’Encerada i de l’aparició d’en Titsu, fruit d’anys anteriors de colònies i activitats d’esplai dirigides a infants i joves de Sant Celoni.

Aquelles experiències van ser molt transcendentals al nostre municipi, perquè va educar en valors en el lleure i van representar una finestra de llibertat en moments grisos per generacions de celonins i celonines, i serien l’embrió del ric teixit associatiu actual de la vila.

Les diverses propostes les viurem el proper mes de maig amb un programa d’activitats molt especial obert a tota la vila.

Moltes gràcies Titsu50 per ajudar-nos a reviure aquells temps i reivindicar tot el pòsit de valors que hi ha al darrera. Amb ganes de viure-ho!”

Agraïm molt tot el suport que ens ha donat l’alcalde i tot el seu equip.

Moltes gràcies Raül